Красноїльська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Районне методичне об’єднання вчителів біології та хімії “Вчимося разом”

Дата: 17.03.2017 11:19
Кількість переглядів: 749

Нещодавно на базі Сторожинецького районного методичного кабінету відбулося районне методичне об єднання вчителів біології та хімії за темою: “Дискусійна зала. Педагог ХХІ століття, його професійна роль на уроках хімії та біології. Аналіз роботи з підручниками для 8-х класів з хімії та біології за новою програмою”. На заході були присутні учителя біології та хімії ЗНЗ Сторожинецького району, Чудейської, Красноїльської та Сторожинецької громад.

Педагоги дискутували з приводу викладання шкільного матеріалу за новою програмою та за новими підручниками у 8-х класах, в результаті обміну досвідом роботи знаходили шляхи для кращого подання матеріалу під час уроків. Розкриття питання відбувалось під керівництвом керівників творчих груп вчителів біології та хімії, вчителів-методистів Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тимчук Д.І. та Данелюк Л.Д.

У рубриці “Від творчого вчителя – до творчого учня” методист РМК Нестерова Т.В. підвела підсумки участі школярів району у Всеукраїнських олімпіадах на ІІІ етапі та у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, обговорили питання підготовки учнів до здачі ДПА і ЗНО.

Велику роль для атестації педагогів відіграє їх видавницька діяльність, це своєрідний підсумок роботи за атестаційний період. На розсуд учителів були представлені методичний порадник “Обдарованість: сутність, структура, перспективи розвитку”, на допомогу вчителям, що працюють з обдарованими дітьми (автор – методист РМК Нестерова Т.В.); з досвіду роботи вчителя біології Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ст. Тимчук Д.І. “Мультимедійні системи навчання як новий методологічний засіб інтерактивного навчання на уроках біології”.

Джерело: методист РМК Нестерова Т.В.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь