A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красноїльська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі хліба цільнозернового розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 03.01.2023 16:02
Кількість переглядів: 179

Відділ освіти Красноїльської  селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі хліба цільнозернового   розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти Красноїльської  селищної ради Чернівецького району Чернівецької області ЄДРПОУ 41216361 смт. Красноїльськ вул.. Штефана чел Маре 157

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015: 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб цільнозерновий)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-03-005592-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 169116 грн.00коп.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення

Якість та кількість товару:

Найменування товару         Основні характеристики     Одиниця виміру       Кількість

Хліб цільнозерновий           Хліб  цільнозерновий з високим вмістом харчових волокон та обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грам на 100 грам хліба. кг.

            4974

 

Товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-вр в редакції від 16.01.2020р., наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006  № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», наказом Міністерства охорони здоров’я України від 06.08.2013 №696 «Про затвердження Гігієнічних вимог до продуктів дитячого харчування, параметрів безпечності та окремих показників їх якості», Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06 грудня 2018р. № 2639 – VIII, що підтверджується сертифікатом ISO 9001:2015 « Системи управління якістю. Вимоги» та  ISO 22000:2018 « Системи до керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації харчовому ланцюзі», нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.

Хлібопекарський асортимент:

- Цільнозерновий хліб з пшеничного/житнього або змішаного борошна, з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грама на 100 грамів хліба.

 

ДСТУ 7517:2014, ДСТУ 4583:2006,

ДСТУ 4587:2006 або аналогічні ДСТУ,  не гіршої якості

            Цільнозерновий хліб з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грама на 100 грамів хліба:

форма: формовий або подовий - відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових випливів;

поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви;

забарвлення скоринки – від світло до темно-коричневого, не пригорілий;

хліба має бути гарно пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, без ознак перемісу та без ознак перепеченого хліба із попередніх партій, а також не крихким. Не допускається відчуття прісного, пересоленого, надмірно кислого і гіркого смаку, наявність хрускоту. Смак і запах – властиві виробу, без сторонніх домішок.

Вага од.– не менше  700 гр.

 

 

Технічна специфікація

Контролювання показників якості та безпеки здійснюють акредитовані лабораторії підприємств та інших компетентних організацій (на договірних засадах) за методами згідно з чинними стандартами. При оцінці фізико-хімічних показників визначають вологість м'якушки, кислотність і пористість. Показники безпеки хлібних виробів повинні відповідати за рівнем вмісту токсичних елементів, мікротоксінов, пестицидів, радіонуклідів допустимим нормам.

Термін реалізації з моменту виймання з печі хліба — не більше ніж 48 год.

Зберігання готової продукції здійснюють в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів, за температури та відносній вологості повітря, допустимих згідно ДСТУ для такого виду продукції.

Доставка. Товар поставляється  Замовнику щоденно до 10.00 години ранку в робочі дні в кількості відповідно до поданої заявки. Учасник самостійно та за свій рахунок проводить доставку товару до місця поставки спеціальним транспортом, який обладнаний у відповідності з вимогами щодо транспортування швидкопсувних вантажів, та забезпечує зберігання і якість товару під час транспортування.

Тара. Товар повинен бути переданий у тарі, що забезпечує збереження товару цього роду за звичайних умов зберігання і транспортування та відповідає встановленим вимогам, стандартам.

При виявленні Замовником дефектів якості товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – Постачальник повинен в найкоротші строки замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в письмовій заявці Замовника, що передбачатиметься в умовах договору.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь