A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красноїльська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі М'ясо (м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, філе куряче, стегно куряче)

Дата: 03.01.2023 16:05
Кількість переглядів: 374

Відділ освіти Красноїльської  селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі М'ясо (м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, філе куряче, стегно куряче)  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Відділ освіти Красноїльської  селищної ради Чернівецького району Чернівецької області ЄДРПОУ 41216361 смт. Красноїльськ вул.. Штефана чел Маре 157

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 - 15110000-2  М'ясо (м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, філе куряче, стегно куряче)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями, UA-2023-01-03-006023-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 688000 грн.00коп.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення

Якість та кількість товару:

№ п/п

Найменування товару

Од. вим.

Кіл-ть

Вимоги до предмета закупівлі

1

Філе куряче

кг

2000

Філе куряче має відповідати ДСТУ 3143-2013 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника.

Охолоджене з температурою в товщині м’якоті не більше 4°С не менше 0°С.

Поверхня має бути без колодочок і волосків, без слизу, суха. Колір блідо-рожевий. М’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирівнюється. Запах специфічний, властивий свіжому м’ясу відповідного виду птиці. Допускаються незначні опіки. Тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе натуральне без шкіри і поверхневої плівки, сухожилки перерізані в двох-трьох місцях.

Тара має бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху, щоб забезпечити філе від пошкоджень і забруднення. Ящики мають бути з середини вистелені пергаментом, згідно з ГОСТ 1341, підпергаментом – згідно з ГОСТ 1760, або целюлозною плівкою – згідно з ГОСТ 7730. Таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

Українського виробництва.

2

Куряче стегно

кг

1000

Відповідати ДСТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Охолоджене з температурою в товщині м’якоті не більше 4°С не менше 0°С.

Поверхня має бути без колодочок і волосків, без слизу, суха. Колір блідо-рожевий. М’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирівнюється. Запах специфічний, властивий свіжому м’ясу відповідного виду птиці. Допускаються незначні опіки. Тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе натуральне без шкіри і поверхневої плівки, сухожилки перерізані в двох-трьох місцях.

Тара має бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху, щоб забезпечити філе від пошкоджень і забруднення. Ящики мають бути з середини вистелені пергаментом, згідно з ГОСТ 1341, підпергаментом – згідно з ГОСТ 1760, або целюлозною плівкою – згідно з ГОСТ 7730. Таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

Українського виробництва.

2

Свинина

кг

1800

Мясо свинини – нежирне, охолоджене відповідне до діючих ДСТУ 7158:2010

повинне бути від свині м’ясної породи без кісток (м’якоть), охолоджене з  температурою в товщині м’якоті не більше 5 °С не менше 00С, та бути одержано від забою здорової тварини.

З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки.

М’язова тканина розвинена добре, особливо на спинній та тазо­ стегновій частинах. Термічний стан свинини: парна; остигла; охолоджена;  М'ясо свиней має бути свіжим за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками, без ослизнювання та стороннього запаху. М'язова тканина в місцях розділення — від світло-рожевого до червоного кольору. Упаковка м'яса повинна мати маркування, нанесене типографським способом або іншим способом незмивною фарбою, що не пахне і не змивається, безпосередньо на пакувальний матеріал, на етикетку, з зазначенням: — назви та адреси виробника, його товарного знаку (за наявності), телефону, адреси потуж­ності  виробництва; — виду м'яса, категорії та його термічного стану; — маси нетто, брутто, кг; — дати виробництва (число, місяць, рік); — умов зберігання; — строку придатності; — номера партії; — позначення номера ДСТУ. Тара має бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху, щоб забезпечити свинину від пошкоджень і забруднення. Ящики мають бути з середини вистелені пергаментом, згідно з ГОСТ 1341, підпергаментом — згідно з ГОСТ 1760, або целюлозною плівкою— згідно з ГОСТ 7730. Свинину постачається  партіями, з  оформленням посвідченням про якість і безпечність Та ветеринарним документом установленої форми, наданим до одночасного здавання-приймання. Аналіз на наявність патогенних мікроорганізмів у по­рядку державного санітарного нагляду.

Українського виробництва

 

У вимогах до предмета закупівлі, що містять посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, вважати вираз «або еквівалент». Еквівалентом вважається товар з технічними та якісними характеристиками, які зазначено в Додатку 1 до оголошення про проведення спрощеної закупівлі.

Якщо Учасником пропонується аналог та/або еквіваленти товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик аналогу та/або еквіваленти товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого аналогу та/або еквіваленти товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника. 

 

1.1. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України).

1.2. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

1.3. В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається.

1.4. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 85 % до загального терміну придатності до споживання.

2. Доставка і розвантаження товару здійснюється транспортом, силами Учасника по заявці Замовника.

2.1. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), не менше двох разів на тиждень в період в період з 08:30 до 16.30год, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном.Учасник надає гарантійний лист з посиланням на номер оголошення про проведення даної закупівлі в якому учасник гарантує замовнику своєчасно постачати товар у  встановленні строки замовником.

2.2. Транспортування товару у заклади здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом  Кузов машин всередині  має бути покритий цинковим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування.

2.3. Товар повинен бути поставлений Постачальником відповідно до вимог діючого законодавства України щодо перевезення швидкопсувних вантажів: авторефрижератором, або ізотермічним автомобілем з холодильною установкою, або ізотермічним автомобілем з додержанням температурного режиму, відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р. Для  підтвердження Учасник має надати копію техпаспорту та фото автомобіля із номерним знаком.

 2.4. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

2.5. У разі виявлення неякісного  товару або такого, що не відповідає умовам договору,    Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

2.6. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи, повинні мати дійсну на момент поставки медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів (надати гарантійний лист).

2.7. Не допускається транспортування сирих продуктів разом з готовими продуктами харчування, не допускається постачання недоброякісних товарів або сумнівної якості, термін придатності яких  на межі закінчення, про що учасником надається гарантійні листи.

3. Замовник залишає за собою право у буд-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення перевірки поставленого товару відповідно до технічних характеристик. У разі встановлення невідповідності товару заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення товару учаснику (постачальнику) та в подальшому – розірвання існуючого договору на постачання (надати гарантійний лист).

4. Оплата здійснюється відповідно до вимог діючого законодавства в Україні, таким чином Замовник після отримання товару, відповідно до умов взятого бюджетного зобов'язання приймає рішення про його оплату та надає доручення на здійснення платежу, органу Казначейства України, якщо інше не передбачено бюджетним законодавством, визначеним п. 5 ч.1 ст. 49 Бюджетного Кодексу України.

5.1. На підставі викладеного здійснення передплати непередбачено.

5.2.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь